+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Krušnohorský penzion Javor Recenzje

Ocena hotelu

100%
Znakomicie

by 8 reviews

  • Personel

    100%
  • Czystość

    100%
  • Wyposażenie

    100%
  • Komfort

    100%
  • Cena

    99%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
  • rodzina z małym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Příjemní majitelé,služby výborné, snídaně v ceně noclehu formou švédského stolu, bylo všeho dostatek., výborná domluva o podrobnostech a změnách, v koupelně nadstandart fén a jiné drobnosti, sprchový gel, šampón. Byli jsme spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dvořáková Eva Mgr.

para, 9.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Penzion Javor je perfektně vybavený, majitelé velmi příjemní a ochotní, jídlo vynikající. S pobytem jsme byli moc spokojeni. Mgr. Eva Dvořáková

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše

para, 17.7.2016

Cheb Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše bylo prováděno s láskou a úsměvem. Moc se nám líbilo. Hosté z Chebu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Dušková

rodzina ze starszym dzieckiem, 22.2.2015

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Děkuji za příjemný pobyt, překvapilo mě pouze, že u vchodu nebyly botníky, celou rodinu jsem vybavila samozřejmě přezuvkami, abychom Vám nepřidělávali práci a tak myslím, že v botách až do pokojů Vám musí práci přidělat, jinak vše úžasné, milé , krásné ,děkuji. Dušková

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Krušnohorský penzion Javor replied to this review.
Děkujeme za kladné hodnocení. K připomínce týkající se botníku u vchodu: Je pro nás nepředstavitelné, že by host při vstupu do penzionu musel čuchat výpary z 20 párů bot.
Domníváme se, že první dojem z penzionu by to příliš nepodpořilo. Kromě toho tuto potřebu lze řešit vstupem přes lyžárnu, kde jsou umístěny věšáky i prostor pro odkládání obuvi, a od které má každý host klíč. Tuto možnost však hosté ve valné většině nevyužívají. Nicméně se touto připomínkou budeme zabývat a pokusíme se najít řešení. Ještě jednou děkujeme. Ivo a Věra Malimánkovi.

Petr

dorośli, 2.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Kéž by to takto bylo pokaždé, když se člověk někde ubytuje.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena

para, 9.7.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Vybavení pokojů na velmi dobré úrovni - k dispozici je vše nezbytné. Stravování je výborné - jídla jsou chutná. Oceňujeme také vsřícný přístup k hostům a rady při typech na výlety.

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Vajner

para, 28.5.2011

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi příjemný pobyt, Personál je vstřícný a pohodový, který vytváří rodinnou atmosféru. Nově zařízený a útulný penzion. Vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.