+421 342 251 251
Po - Pia: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Krušnohorský penzion Javor Recenzie

Hodnotenie hotela

100%
Vynikajúce

by 10 reviews

  • Personál

    100%
  • Čistota

    100%
  • Vybavenie

    100%
  • Komfort

    100%
  • Pomer cena/kvalita

    99%
Zobraziť recenzie, ktoré napísal :
  • iná skupina
  • rodina s malými deťmi
Zoradiť podľa:
Ukázať :

Zdeněk

skupina priateľov, 28.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

starší pár, 30.6.2018

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Velice vstřícní majitelé. Klidné místo. Lze se ubytovat se psem. Vybavení výborně vymyšlené vč.možnosti uložit kola.

  • Není volně přístupná chladnička.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Krušnohorský penzion Javor odpovedalo na toto hodnotenie.
Děkujeme za hodnocení.
Chladničku pro hosty nemáme z následujících důvodů:
1. Na pokoji není zásuvka, která je neustále pod proudem. Host je při opuštění pokoje povinen vypnout centrální vypínač.
2. Chladnička ve veřejných prostorách bývá často zdrojem nedorozumění mezi hosty.
3. Náš penzion není přizpůsoben na to, aby se zde hosté sami stravovali. Pokud přesto je třeba uložit potraviny nebo léky do chladničky, samozřejmě je hostům uložíme do naší chladničky.

Anonym

jednotlivec, 9.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Příjemní majitelé,služby výborné, snídaně v ceně noclehu formou švédského stolu, bylo všeho dostatek., výborná domluva o podrobnostech a změnách, v koupelně nadstandart fén a jiné drobnosti, sprchový gel, šampón. Byli jsme spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dvořáková Eva Mgr.

starší pár, 9.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Penzion Javor je perfektně vybavený, majitelé velmi příjemní a ochotní, jídlo vynikající. S pobytem jsme byli moc spokojeni. Mgr. Eva Dvořáková

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 6.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše

starší pár, 17.7.2016

Cheb Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Vše bylo prováděno s láskou a úsměvem. Moc se nám líbilo. Hosté z Chebu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Dušková

rodina so staršími deťmi, 22.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
98 %
  • Děkuji za příjemný pobyt, překvapilo mě pouze, že u vchodu nebyly botníky, celou rodinu jsem vybavila samozřejmě přezuvkami, abychom Vám nepřidělávali práci a tak myslím, že v botách až do pokojů Vám musí práci přidělat, jinak vše úžasné, milé , krásné ,děkuji. Dušková

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Krušnohorský penzion Javor odpovedalo na toto hodnotenie.
Děkujeme za kladné hodnocení. K připomínce týkající se botníku u vchodu: Je pro nás nepředstavitelné, že by host při vstupu do penzionu musel čuchat výpary z 20 párů bot.
Domníváme se, že první dojem z penzionu by to příliš nepodpořilo. Kromě toho tuto potřebu lze řešit vstupem přes lyžárnu, kde jsou umístěny věšáky i prostor pro odkládání obuvi, a od které má každý host klíč. Tuto možnost však hosté ve valné většině nevyužívají. Nicméně se touto připomínkou budeme zabývat a pokusíme se najít řešení. Ještě jednou děkujeme. Ivo a Věra Malimánkovi.

Petr

mladý pár, 2.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Kéž by to takto bylo pokaždé, když se člověk někde ubytuje.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena

starší pár, 9.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Vybavení pokojů na velmi dobré úrovni - k dispozici je vše nezbytné. Stravování je výborné - jídla jsou chutná. Oceňujeme také vsřícný přístup k hostům a rady při typech na výlety.

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Vajner

starší pár, 28.5.2011

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Velmi příjemný pobyt, Personál je vstřícný a pohodový, který vytváří rodinnou atmosféru. Nově zařízený a útulný penzion. Vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10