+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Krušnohorský penzion Javor Отзывы

рейтинг отеля

100%
идеальный

by 10 reviews

  • Персонал

    100%
  • Чистота

    100%
  • Оборудование

    100%
  • Комфорт

    100%
  • Соотношение цена / качество

    99%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Семья с маленькими детьми
Сортировать по:
Show:

Zdeněk

Группы друзей, 28.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

Пожилые пары, 30.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Velice vstřícní majitelé. Klidné místo. Lze se ubytovat se psem. Vybavení výborně vymyšlené vč.možnosti uložit kola.

  • Není volně přístupná chladnička.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Krušnohorský penzion Javor replied to this review.
Děkujeme za hodnocení.
Chladničku pro hosty nemáme z následujících důvodů:
1. Na pokoji není zásuvka, která je neustále pod proudem. Host je při opuštění pokoje povinen vypnout centrální vypínač.
2. Chladnička ve veřejných prostorách bývá často zdrojem nedorozumění mezi hosty.
3. Náš penzion není přizpůsoben na to, aby se zde hosté sami stravovali. Pokud přesto je třeba uložit potraviny nebo léky do chladničky, samozřejmě je hostům uložíme do naší chladničky.

Anonym

одинокий путешественник, 9.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Příjemní majitelé,služby výborné, snídaně v ceně noclehu formou švédského stolu, bylo všeho dostatek., výborná domluva o podrobnostech a změnách, v koupelně nadstandart fén a jiné drobnosti, sprchový gel, šampón. Byli jsme spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dvořáková Eva Mgr.

Пожилые пары, 9.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Penzion Javor je perfektně vybavený, majitelé velmi příjemní a ochotní, jídlo vynikající. S pobytem jsme byli moc spokojeni. Mgr. Eva Dvořáková

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 6.8.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše

Пожилые пары, 17.7.2016

Cheb Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše bylo prováděno s láskou a úsměvem. Moc se nám líbilo. Hosté z Chebu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Dušková

Семья со взрослыми детьми, 22.2.2015

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Děkuji za příjemný pobyt, překvapilo mě pouze, že u vchodu nebyly botníky, celou rodinu jsem vybavila samozřejmě přezuvkami, abychom Vám nepřidělávali práci a tak myslím, že v botách až do pokojů Vám musí práci přidělat, jinak vše úžasné, milé , krásné ,děkuji. Dušková

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Krušnohorský penzion Javor replied to this review.
Děkujeme za kladné hodnocení. K připomínce týkající se botníku u vchodu: Je pro nás nepředstavitelné, že by host při vstupu do penzionu musel čuchat výpary z 20 párů bot.
Domníváme se, že první dojem z penzionu by to příliš nepodpořilo. Kromě toho tuto potřebu lze řešit vstupem přes lyžárnu, kde jsou umístěny věšáky i prostor pro odkládání obuvi, a od které má každý host klíč. Tuto možnost však hosté ve valné většině nevyužívají. Nicméně se touto připomínkou budeme zabývat a pokusíme se najít řešení. Ještě jednou děkujeme. Ivo a Věra Malimánkovi.

Petr

Молодая пара, 2.6.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Kéž by to takto bylo pokaždé, když se člověk někde ubytuje.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena

Пожилые пары, 9.7.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vybavení pokojů na velmi dobré úrovni - k dispozici je vše nezbytné. Stravování je výborné - jídla jsou chutná. Oceňujeme také vsřícný přístup k hostům a rady při typech na výlety.

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Vajner

Пожилые пары, 28.5.2011

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Velmi příjemný pobyt, Personál je vstřícný a pohodový, který vytváří rodinnou atmosféru. Nově zařízený a útulný penzion. Vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10